My Sweet Valentine

Morgen is het 14 februari, de dag van de geliefden. Rode hartjes, melige liedjes op de radio en chocolate and diamonds. Een hoogdag voor sommigen, platte commercie volgens anderen. Ik hou er wel van eigenlijk. Ik hoef geen romantisch diner of zo, maar even extra aandacht voor elkaar en stilstaan bij wat we hebben, dat doen we wel.

Want de Wederhelft, dat is een topper. Zo een die ik van z’n leven niet meer kwijt wil, een om te koesteren. Ik schreef er al eerder over *hier* en *hier*, maar waar het hart van vol is,… Je kent dat wel. Tenminste, dat hoop ik. Ik gun het iedereen.

Tijdens het ontbijt deze morgen zaten we te genieten. Lekker eten, vrolijke kinderen, geen haast. Ok, en een omgegooide beker water, een kind dat overtuigend de kaas onder niesde en hagelslag everywhere, maar dat vergeten we gemakshalve even.

En toen, op dat eigenste moment, bedacht ik me waarom ik mijn Wederhelft ook nog zo geweldig vind. Om van die kleine, schijnbaar onbenullige dingen. Zoals de manier waarop hij de intro van een ‘Clint Eastwood’ van Gorillaz mee neuriet. Zijn gekke verzameling shotglaasjes van het Hard Rock Café. De bijna accentloze manier waarop hij kan zeggen: “Mo, gebruukt’ie em nog wosandjes dé?”.  Wie deze laatste zin niet snapt, moet dringend een van de laatste afleveringen van Bevergem bekijken.  

Geluk zit in kleine dingen, zeggen ze, en dat kan ik alleen maar beamen. We moeten er alleen vaak genoeg bij stilstaan.

12736819_10153890004619235_690647032_o

 

 

Deze ochtend zorgde Danone er voor dat we van een uitgebreid ontbijt konden genieten. Lijkt dit je ook wat? Dan kun je ook zo’n ontbijtbox bestellen via Smartmat. (H)eerlijke producten, goede kwaliteit en vlotte levering. Wat ons betreft een aanrader voor speciale gelegenheden of om iemand mee te verrassen!

Related Posts

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: