As we speak #3

aswespeakHet is al weer geleden van eind augustus, zo’n as we speak.  Dat komt vooral omdat heel veel dingen niet meer actueel zijn tegen de tijd dat ik er over wil gaan schrijven. Time flies when you’re having fun…en vier kinders!

Maar goed, het nieuwe jaar is gestart, dus we gaan er eens voor zitten.

* Goede voornemens

Ik heb dit jaar geen lijst met goede voornemens gemaakt. We gaan verder doen zoals we bezig zijn, dat lijkt me niet verkeerd. Ik ben wel bezig met een bucket list. Je weet wel, een lijst met alle dingen die je graag nog wilt doen, zien en verwezenlijken. Volgende week maandag kun je er meer over lezen!

* Kinderen

De kinderen zitten momenteel in een ik-ga-jullie-achter-het-behang-plakken-fase. Het is te zeggen, ze zijn eigenlijk superlief, heel behulpzaam en slapen zelfs erg goed naar onze normen, maar wat is dat toch met die onderlinge competitie? Altijd willen ze eerst, best, snelst zijn. Is dit typerend voor kinderen met een klein leeftijdsverschil tussen? Geen idee, maar het is vermoeiend. Ongelofelijk vermoeiend. Ook dit zal wel een fase zijn en we zullen blij zijn als die achter de rug is.

* Rug

Mijn rug speelt me parten. Ik schreef al eerder dat ik momenteel als poetsvrouw aan de slag ben, in functie van de kinderen. Dat vervangingscontract loopt nog steeds, maar ondertussen valt het me (fysiek) steeds zwaarder. Een zeurende pijn in de onderrug zorgt er voor dat ik ’s nachts vaak wakker word en onverwachte bewegingen worden steevast gevolgd door een pijnscheut. Dus, mocht iemand nuttige rugtips hebben, shoot! Of nog beter, iemand een administratieve functie in de aanbieding die ik tijdens de schooluren kan uitoefenen?  

* Blog

De blog zit in een nieuw jasje en achter de schermen ben ik bezig met een aantal nieuwe rubrieken. Veel inspiratie, nog meer goesting, te weinig uren. Nog even geduld dus.

* Verjaardagen

In februari worden Kind 3 en 4 al 3 jaar. DRIE jaar! Waar zijn die jaren gebleven? Dat vraagt om een feestje en traktaties op school, dus daar zijn we al mee bezig. Binnenkort ook op de blog.

Kortom, alles gaat zijn gangetje hier. Na de gezellige drukte van de decembermaand, is januari wat kalmer. We hebben al weer heel wat leuke dingen om naar uit te kijken. Familiefeest eind januari, check. Krokusvakantie, check. Jarige kinders, check. Een toffe babyborrel, check. Jarige nichtjes, check. Voorbereiden skivakantie, check.

Hoe gaat het met jullie? Is 2016 goed gestart? Grootse plannen? Laat het me weten, ik brand van nieuwsgierigheid!

Related Posts

4 Comments

  1. Groots niet . we gaan voor een rustig jaar. Ik vraag me altijd af of zo dag in dag uit poetsen niet extreem lastig is. Ik sta altijd in schuim en zweet. Let op met je rug, je hebt er maar een.

  2. Groots niet . we gaan voor een rustig jaar. Ik vraag me altijd af of zo dag in dag uit poetsen niet extreem lastig is. Ik sta altijd in schuim en zweet. Let op met je rug, je hebt er maar een.

  3. Mijn droom is om dit jaar te trouwen…maar vrees dat dit er niet van zal komen…voor de rest zou ik graag iets willen opstarten met spullen zelf te maken en te verkopen maar dat is eerder een 5 jaren plan^^

    dit jaar eerst de jongste naar school…mijlpaal…en dan hopelijk in september zelf af en toe gaan werken^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: