De mooiste dag van mijn leven..

Morgen 6 jaar geleden was onze trouwdag. Echt de mooiste dag van mijn leven, hoe cliché dat ook mag klinken. Het was een sprookjesdag. Tot in de puntjes voorbereid – schouderklopje voor de controlefreak in mij – en op de dag zelf verliep alles zoals ik het jaren gedroomd had.

Onze allermooiste dag, in vijf beelden…  En ja, de foto’s zijn foto’s genomen van foto’s uit ons trouwalbum, vandaar de bedenkelijke kwaliteit, in het echt zijn ze fantastisch mooi 😉

fotoautochampagnetorenopeningsdans   trouwdamestrouwtop

Related Posts

10 Comments

  1. Was echt een topfeestdag! Lisa heeft het nog over jouw prachtige jurk!
    Iedereen hield zich aan het script, behalve de witte duiven na afloop van de kerkdienst;-)

  2. Amai, en wij hadden het plezier daarbij te mogen zijn! Het was echt waar een heel mooie dag! Ik las trouwens net in mijn Facebook-geschiedenis: “versiert bakken bier”. Ik weet plots weer waar die voor dienden! 😀
    Dikke proficiat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: