Zomerreeks “De koeltas on tour” : inleiding

Nu de zomer echt in het land is – voor mij begint die eigenlijk al in maart, wanneer ik de winterjassen opberg – wil ik jullie de komende maanden iedere maandag meenemen naar de leukste picknick- en speelplekjes om alleen of met de kinderen heen te gaan.

Verwacht geen idyllische taferelen van een geblokt kleed aan de rand van een rustig kabbelend beekje en bordjes vol heerlijke salades en glazen gevuld met prosecco. Nee, het gaat om kindvriendelijke omgevingen waar ze naar hartenlust kunnen ravotten en ondertussen ook nog iets eten.

Het gegeven van picknicken, picknickbordjes en buiten eten, is hier in ons gezin namelijk erg populair. Het geeft een instant vakantiegevoel. Het geeft vrijheid, want de kinderen hoeven van ons niet te blijven zitten tijdens het eten. Een pistoletje op de glijbaan moet kunnen. Toch?

Wij trokken er de afgelopen maanden al volop op uit met onze koeltas. Ik hoop jullie vanaf volgende week al enthousiast te krijgen voor een eerste picknickspot, namelijk het Netepark in Herentals!

IMG_0164

Related Posts

7 Comments

  1. Wat een leuke rubriek!
    Wij zijn hier ook dol op picknicken en aangezien we deze zomer in ons Belgenlandje blijven, zijn uit-tips meer dan welkom ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: