Weekmenu 13/52

Eens in de zoveel tijd eten we de diepvries leeg. Dit houdt in ons geval in dat we een hele week de restjes die ingevroren zijn opeten.  Zo vermijden we dat iets maanden in de diepvries zit en bovendien heb ik dan weer plaats (en tupperware-potjes) vrij om nieuwe gerechten en soep te maken.

Maandag:  Spaghetti bolognese

Dinsdag: Quesadillas met een salade.

Woensdag: Bloemkool met gehakt en puree

Donderdag: Tagliatelle met broccoli en zalm

Vrijdag: Boontjes met aardappelen en kipschnitzel

Zaterdag: Groentesoep met brood

Zondag: Wortelstoemp met blinde vinken

Wordt het een spannende week qua gerechten? Nee.

Maar het is wel een week waarin we geen boodschappen moeten doen, behalve dan voor brood en fruit en het zijn allemaal zaken die bijna geen tijd in beslag nemen.  Dat vind ik ook wel eens een keer fijn 😉

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: