Dagboek Oostenrijk: 18-31 december

Dagboek van een avontuur. Omdat we ons later waarschijnlijk af en toe af gaan vragen hoe we dat ook al weer allemaal gedaan hebben.

De laatste dagen van het jaar…

Onze kinderen gingen de laatste dagen naar school, wij rondden de laatste openstaande punten op het werk af en daarna genoten we van een week vakantie. Het was een week met heel veel skiën, schaatsen, spelletjes spelen, lekker eten en kilometers en kilometers wandelen. Gewoon, wij met z’n zessen.

Even bijkomen van de afgelopen 4 maanden en het afgelopen jaar. Want hoe goed – en nog beter dan gehoopt – alles ook verlopen is, het was toch intensief. Alles achterlaten in België, een nieuwe start maken in Oostenrijk, werk zoeken, een nieuwe school en een nieuwe taal, nieuwe vrienden,…  Laat ons zeggen dat we er deugd van hadden om een week geen wekker te moeten zetten en gewoon alles op ons af te laten komen.

Wij hopen dat jullie het jaar net zo rustig af hebben kunnen sluiten en met een positief gemoed en een open blik 2022 gestart zijn. Wij voelen tot aan de toppen van onze tenen dat het een goed jaar zal worden!

skiën in Weissbriach
Gourmet met kerst
Schaatsen op de Weissensee
En iedereen schaatste mee natuurlijk!
Bij het licht van de opkomende zon gaan wandelen. Heerlijk.
Oliebollen op 31 december
Tijd om veel te knuffelen en helemaal niets te moeten
Zelfs tijd om met z’n twee een hele middag het bos in te trekken.
We wensen jullie het allerbeste voor 2022!

 

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: