5 x zwembadessentials

Zomer. Woehoew! Meer zomer dan dit wordt het niet meer jongens! Ik bedoel, zo warm. Ik vlucht zelf van airco naar airco en de gelukkigen die een zwembad in de tuin hebben, komen er volgens mij niet meer uit.

Onze kinderen krijgen een steeds groter waterratgehalte, dus tijd om jullie onze 5 onmisbare zwembadattributen voor te stellen:

1. Puddle Jumpers

Onze oudste twee kunnen zwemmen – hoera hoezee! – maar de jongste twee starten pas met de zwemlessen na de grote vakantie. Wij zweren al jaren bij de Puddle Jumpers en ook dit jaar waren ze nog onmisbaar op de momenten waarop de kinderen zonder ons in het zwembad sprongen. Veel handiger dan van die opblaasbandjes en een maximaal draagcomfort. 

2. Opblaasattributen

Eenhoorns, grote donuts, flamingo’s en kakkestrontjes, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in opblaasformaat. Wij hadden nog een klein bootje van vorig jaar en kozen dit jaar voor een grote voetbal er bij, we waren tenslotte helemaal in WK-sfeer.

3. Een bal

Een zachte bal wel te verstaan. Niets zo leuk als overgooien met een balletje en in het water moeten duiken om het toch maar te kunnen vangen.

4. Ringen of andere zaken om op te duiken

Vooral onze oudste dochter vindt het geweldig om dingen van de bodem van het zwembad op te duiken. Er bestaat van alles in de vorm van balletjes, staafjes of ringen. Wij hebben ringen in felle kleuren, dat helpt bij het terugvinden.

5. Anti-slip sokken

Er bestaan zo van die anti-slipsokjes – Sweakers – , ideaal voor rennende kinderen op gladde zwembadtegels. Gelukkig waren de tegels rond het campingzwembad niet glad, maar de kinderen dragen ze vaak ook omdat ze dan geen last hadden van de kiezelsteentjes op het pad of takjes en brandnetels in het gras. Mocht je trouwens de sokjes bestellen, neem dan zeker ook een kijkje bij de zwemkledij, die is super mooi!

 

Nemen jullie speciale dingen mee naar het zwembad? Nog leuke tips voor ons?

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: