Zeg nooit zomaar erwt tegen een erwt…

Wij eten vaak rijst en andere graansoorten. Omdat we het erg graag lusten én omdat ik dat niet moet schillen, een win-winsituatie voor iedereen dus!  Zo ook gisteren. Ik maakte rijstschotel met kip en allerlei groentjes.

Toen ik de kinderen op school opgehaald had, schoven ze zoals gewoonlijk meteen hun stoelen tegen het aanrecht om in de kookpotten te kunnen kijken.

Er klonk een goedkeurend gebrom van Kind 1. Kind 3 en 4 trokken het zich niet aan en vonden de keuze van bestek belangrijker.

Kind 2 dacht even na en riep toen heel enthousiast: “Joepie! We eten rijst met baby-spruitjes vandaag!”

Zeg dus nooit zomaar erwt tegen een erwt, het is misschien wel een baby-spruitje 😉

P1100009

Related Posts

2 Comments

  1. Wat schattig!!! Ik noemde eten en drinken ook altijd anders. Chocolademelk was voor mij “koffie-koffie”. Ik wilde vroeger namelijk ook volwassen zijn en koffie drinken (wat natuurlijk mega vies was). Chocolademelk leek er het meest op, dus werd dat mijn koffie-koffie 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: