Doe-het-zelven voor dummies #15: tandvriendelijke traktaties

Gisteren mochten onze jongste 2 kinderen trakteren op school. Eerder liet ik al de bloemenlolly’s van onze dochter zien. Uiteraard knutselden we ook nog iets in elkaar voor onze zoon. Een van de zovele leuke dingen aan het hebben van een tweeling, is het in het dubbel mogen maken van alle traktaties. Als tegenwicht voor de mierzoete lolly’s, zochten we een gezond alternatief. Omdat we vorig jaar al met mandarijntjes en bananen werkten, kozen we nu voor iets anders. traktatiesWe maakten voor ieder klasgenootje een zakje met een tandenborstel en tandpasta. Veel knutselen kwam er niet aan te pas dus, maar leuk was het wel.

Ik kocht kindertandenborstels en kindertandpasta in de Action. Bij de Primark vond ik beschermkapjes voor de tandenborstels, dat leek ons net iets hygiënischer.  traktaties, action, primark

Ieder zakje werd dichtgebonden met twee kleurige linten en om het af te werken hingen we er nog een kaartje aan. De kaartjes haalden we bij de Ikea, maar je zou ook zelf iets uit gekleurd karton kunnen maken bijvoorbeeld. verjaardag, traktaties

Alle zakjes werden in een versierde schoendoos gezet, zo kon alles makkelijk meegenomen worden naar school.

Simpel, origineel en voor minder dan 1 euro per traktatie. Best wel een aanrader toch?traktaties

Onze volgende verjaardagstraktatie zullen we pas nodig hebben eind juni, voor onze oudste zoon die dan 7 wordt. Mochten jullie nu alvast suggesties hebben, laat ze dan zeker weten!

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: