Speelse Vrijdag #25: 5 (sint) cadeautjes onder de 10€

December. Sinterklaas. Kerst. Cadeautjes. Rekening in het rood? Niet nodig!  Ik geef jullie vijf leuke cadeautips onder de 10€!

1. Verkleedkledij.

Verkleedkleren doen het altijd goed. Hier althans. Bovendien stimuleren ze rollenspelen en fantasie, ideaal toch?Verkleedpakken hoeven niet per sé heel duur te zijn. Kijk eens in je eigen juwelenkist (of die van je moeder of oma) en vis er oude armbanden en kettingen uit die je toch niet meer draagt. Heb je nog een boa liggen van een foute fuif van toen je 16 was? En wat dacht je van dat ene handtasje dat ooit gratis bij de Flair zat? Allemaal geschikt voor in de verkleedkoffer.

Heb je zelf niets meer liggen, dan zijn deze maskers van LEGO Ninjago ook wel erg leuk. Je vindt ze onder andere bij Dreamland voor 9,99€. LEGO, ninjago, masker, cadeautjes

2. Knutselspullen

Stiften, potloden, verf, gekleurd papier. Het is allemaal niet zo duur en op het moment dat je kinderen echt lekker beginnen te knutselen, is het zo op.  Wil je naast de meer algemene spullen een kant-en-klaar knutselpakket geven? dan zijn deze 2 pakketten van K3 zeker een aanrader. Bedelarmbandjes maken of glitterkaarten versieren? Het kan voor 7,99€ bij Bol.com.

budget, sinterklaas

3. Gezelschapsspelletjes

Gezelschapsspelletjes zijn altijd leuk. Natuurlijk heb je de grote dozen die al snel 25euro of meer kosten, maar veel spelletjes kun je ook in reisformaat kopen. Iets compacter, maar net zo leuk. Ook kaartspellen zijn vaak niet zo duur. Deze van My Little Pony op de foto hierboven vind je voor 7.99€ bij Bol.com en ik denk dat onze kinderen er veel plezier aan zullen beleven.

4. Sokken

Toegegeven, het klinkt heel saai en misschien wat raar, maar hier krijgen de kinderen ieder jaar een paar sokken van de Sint. Ze kunnen die altijd gebruiken en Sinterklaas, die brengt dan sokken van hun favoriete helden in plaats van de saaie gestreepte die mama altijd koopt ;-).  Dit jaar kozen we voor Kind 1 voor die van LEGO. Passend bij zijn masker, ahja. Deze zijn te vinden bij Kid-Store voor 9,99€.LEGO Wear, sokken, cadeautjes

5. Boeken

Prentenboeken, voorleesboeken, leesboeken, …  Boeken zijn altijd goed. Wij vonden onze gading in de kringloopwinkel. Leuke boeken voor geen geld. Ok, ze zien er niet meer helemaal nieuw uit, maar dat maakt niets uit.

 

Welke budgetvriendelijke cadeautips hebben jullie? Heb je een bepaald budget voor ogen als je sint inkopen doet? Lees *hier* ook onze budgetvriendelijke cadeautips van vorig jaar. 

 

Related Posts

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: