(Sint-)kadootjes onder de 10 euro

De decembermaand is traditioneel een duurdere maand. Sinterklaas, een pakje onder de kerstboom, alles komt bijeen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je budget binnen de perken te houden. Zo kun je koopjes doen op verschillende tweedehandssites of je aankopen doorheen het jaar spreiden. Of je kiest voor een van mijn 5 suggesties onder de 10 euro. Iets minder voor de hand liggende spullen en misschien net daarom extra leuk!

1. Djeco – Monsters achter het glas – kleurset

sintonder10eurodjecoEen set van 8 kleurplaten die bevestigd zijn op een gekleurde ondergrond. Na het inkleuren van de tekening kunnen bepaalde stukjes opengeklapt worden zodat er een extra dimensie ontstaat.  Deze set bestaat ook in prinsessenuitvoering trouwens.

Djeco heeft een heel uitgebreid gamma aan dergelijke sets, allemaal in dezelfde prijsklasse. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen op de site.

Verkrijgbaar bij onder andere Little Thingz.

2. Sleutelhangers

12208497_936173946473806_4970189026697491995_n

Onze kinderen zijn gek op iets wat ze aan hun boekentas kunnen hangen. Een leuk alternatief voor de klassieke sleutelhanger is een gepersonaliseerd exemplaar. Bij Anaïs liggen verschillende sleutelhangers klaar, maar je kunt ze ook steeds laten personaliseren met een eigen foto of tekst.

3. Crayola – Set van 8 raamstiften

Raamstiften. Op ramen tekenen en kleuren zonder dat je mama boos wordt? Dat is toch de droom van ieder kind? Het is niet alleen leuk in huis, maar kan ook voor de nodige afleiding zorgen tijdens lange autoritten.

sintonder10euro-8-raamstiftenOnder andere verkrijgbaar bij De Blauwe Kapitein.

4. Djeco – Bingo Colors

sintonder10euro-bingo

 

Leuk eenvoudig gezelschapsspel, wederom van Djeco. Simpele spelregels en bovendien helpt het je kinderen de kleuren te leren. Twee vliegen in een klap dus.

Onder andere verkrijgbaar bij De Speelkamer.

5. Dot tot dot pad

sintonder10euro-dottodot

Herinner je je dat nog? Zo van toen je zelf klein was? Ik in ieder geval wel. Blaadjes vol met tekeningen maakte ik. Flink de cijfers verbinden en zo plots de illusie hebben dat je echt een tractor of een kasteel kon tekenen.

Onder andere verkrijgbaar bij De Krokodil.

 

Hebben jullie nog budgetvriendelijke cadeautips? Winkels (online en offline) waar je altijd wel iets leuks vindt? Laat het ons weten in de reacties.

 

 

 

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: