Hoera! Een giveaway!

CompleetGeluk is begonnen als een soort van online dagboek. Een uitlaatklep om dagdagelijkse gebeurtenissen en gedachten van me af te schrijven. Een platform om ongevraagd toch goede raad te kunnen geven, een mogelijkheid om inspiratie en tips te delen.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niet uitmaakt hoeveel mensen er mijn blog lezen. Het doet enorm veel deugd te zien dat ik veel trouwe lezers heb en dat dat aantal iedere maand in een hoog tempo blijft toenemen. Ik was dan ook heel blij – hoera hiephoi –  toen ik 3 weken geleden op Instagram en gisteren op mijn Facebookpagina de kaap van de 200 ‘vind-ik-leuks’ en ‘volgers’ bereikte.

Zo blij dat ik vind dat daar een giveaway aan gekoppeld moet worden.  Ik vond bij Anaïs in Vlimmeren leuke sleutelhangers. Leuk voor de kinderen of een vrolijke noot voor jezelf. Ik geef er eentje weg.

giveawayblauwgiveawayroze

Wat moet je doen?  

* Like de Facebookpagina of volg ons op Instagram

* Laat via een van deze kanalen of in een reactie op deze blogpost weten of je kiest voor de roze of de blauwe versie.

* Woensdagavond 25 november om 18u wordt door een van onze onschuldige kinderhanden een gelukkige winnaar gekozen.

En nu op naar de 300! 😉

Related Posts

13 Comments

  1. 200x dikke vind ik leuk en dat er nog veel volgen. Gefeliciteerd. Beide sleutelhangers zijn super mooi, dus moeilijk kiezen. Ik ga oor blauw, super cool voor mijn 2 boys en mijn kleinste meid houd ook wel super veel van auto’s. De oudste zal dan toch liever de roze hebben, maar ja soms is kiezen moeilijk.

  2. Ahhh die zijn echt super schattig. Gefeliciteerd met de 200 volgers. Dat voelt zo goed he? Ik weet er alles van! 😉 Het is toch leuk als mensen jouw verhaaltjes steeds lezen. Ik doe heel graag. Volg via FB en IG en kies dan voor de roze versie! 🙂

  3. Blij te horen dat er steeds meer volgers bij komen!
    Voor mezelf zou ik voor roze gaan, maar ik heb twee zonen in huis dus gaan we toch maar voor blauw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: