Snelle Hulk-traktaties

Onze oudste zoon wordt 7. Fakwaarismijnkleinejongennaartoe. Omdat hij jarig is in augustus, wordt hij eind juni al gevierd in de klas. En dus mag hij trakteren.

Trakteren, dat is iets waar ze hier heel hard naar uitkijken. Er is immers niets zo leuk als al je klasgenootjes blij maken met iets lekkers om te snoepen of een klein prulletje dat in menig schatkistjes verdwijnt. Tenminste, dat gebeurt hier toch met al die bellenblaasjes, sleutelhangers en knuffeltjes. Bij jullie ook?

Ik zat dit jaar een beetje krap met de tijd, maar wilde toch graag zelf een traktatie maken, in het “Avengers-meets-Ninjago-thema”.

Snelle traktaties, simpeler dan dit wordt het niet:

1. Koop in de winkel een voorverpakt koekje/wafeltje/… waar je kind gek op is.

2. Tik op Pinterest of Google  “Free printables cupcakes + * jouw thema*”  en je vindt meteen een heleboel gratis af te printen afbeeldingen in jouw favoriete thema. Ik vond die van ons *hier* en *hier*.   Zet er ‘cupcakes’ bij, dan krijg je meteen redelijk kleine afbeeldingen te zien. Niet enkel handig voor op een cupcake, maar ook voor op een pakje koekjes dus.traktaties, hulk, eenvoudig

3. Knip alles uit en kleef het op de koekjes.

4. Leg alles in een doos en versier de doos.  Ik had nog wat uitnodigingen voor het feestje over, en kleefde die aan de binnenkant van het deksel.  traktatie, snelle, hulk, smartphoto

 

Tadaaaaaa, de traktatie is klaar!

snelle traktatie, wafeltjes, verjaardag

Ok, erg gesofisticeerd kun je het niet noemen,  maar de jarige was er erg blij mee en daar gaat het tenslotte om!

Meer inspiratie nodig? Voorbeelden van eerdere traktaties vind je *hier*.

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: