Polarn O. Pyret of hoe ik ook eens een ongelofelijk cool merk ontdekte

Wie mij kent, weet dat ik het stijlgevoel van een marmot heb. Kledij en modetrends kunnen me weinig, lees: niet, boeien. Ik vind het vooral belangrijk dat onze kinderen kleren dragen die ze zelf leuk vinden (ja, ook als dat inhoudt dat er een grote Minion of Anna van Frozen op staat). Daarnaast moet het makkelijk zijn om in te ravotten én het moet in de wasmachine kunnen. Handwasjes, daar doen we hier niet aan. Het komt er op neer dat ik meestal ga winkelen in C&A (goede prijs-kwaliteit en perfect voor alle Disney en roze bling bling toestanden) en H&M (hoera voor de kleurrijke jongensbroeken).

Gisteren ben ik echter helemaal verliefd geworden op een voor mij nog onbekend merk…

Ik ontdekte in Eindhoven Polarn O. Pyret, een Zweeds merk. “Polarn O Pyret” betekent zoveel als “Vriendje en het Kleintje” en staat voor kinderkledij die het comfort van de kinderen op de eerste plaats zet.

polarnbroeken polarnoverzicht polarnwinkelkapstok

Geen stijve stoffen en ingewikkelde designs, maar vlotte ontwerpen met een leuke print. Kledij waar kinderen zich comfortabel in voelen, waarin ze kunnen bewegen. Kledij die heel casual aanvoelt, maar ook perfect geschikt is voor een feestje. En laten dat nu eens kenmerken zijn waar ik heel blij van word.

Hun handelsmerk in het streepje, maar je vindt er ook effen shirts of originele prints. Veel stukken zijn onderling combineerbaar, waardoor je met een paar stuks verschillende outfits kunt samenstellen. Daarnaast is een groot deel van hun collectie unisex. Gezien wij momenteel met 2x maat 104 en 2x maat 110-116 in huis zitten, ideaal. En niet in het minst voor ons budget.

Wat mij verder ook erg aansprak, is hun buitenkledij. Voor de wintermaanden hebben ze skikledij, voor voor- en najaar regenpakken en waterdichte jassen (hoog op mijn verlanglijst!) en in de zomercollectie vind je UV-werende broeken en t-shirts.  Kortom, alles om je kind het hele jaar door buiten te laten spelen!

polarnmeisjes  polarnroelandvirginie

 

polarnwf

Je kunt de kledij online bestellen via de website, maar het is nog veel leuker om langs te gaan in de winkel! Polarn O. Pyret vind je onder andere in Eindhoven, net over de grens dus, maar ook in Maastricht en Utrecht kun je in de winkel terecht. Tijd voor een citytripje dus 🙂

 

 

 

Related Posts

6 Comments

  1. Al jaren erg tevreden van Wolf zijn winterjas! Ik ontdekte het merk in Finland en bestelde erna idd ook al online. Ik weet wat met de jassen te doen als ze hier te klein worden 🙂

  2. Moh, dat ziet er echt keileuk uit en echt iets voor mijn dochter! Leuke tip! Ik hou ook erg van de kleurrijke scandinavische stijl, en comfort primeert hier ook. Ze moeten toch kunnen spelen en ravotten he!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: