Ze lijken zo goed op elkaar… #2

Na de vergelijking van onze twee jongens, kon een post over onze twee meiden niet achterblijven natuurlijk. Kind 2 en Kind 4 dus.

Lijken zij goed op elkaar? Absoluut! Het valt ons alleen niet altijd zo op omdat ze veel makkelijker zijn dan de jongens (zo, daar heb je de eerste overeenkomst al). Niet dat onze jongens moeilijk zijn trouwens, ze hebben alleen iets vaker een handleiding, zoals mijn Wederhelft dat dan noemt.

Als baby moesten ze van geen tut weten. Wel besloten ze allebei een Difrax-knuffeltje tot favoriete knuffel te bombarderen. Fantastische knuffeltjes, ware het niet dat ze allebei kozen voor een model en kleur dat uit collectie ging. Geen mogelijkheid tot aanschaf van een reserve dus. *lichte stressfactor*.

Naast het feit dat ze niet zonder hun knuffeltje kunnen, zijn het ook onze beste slapers. Kind 2 sliep al goed, maar Kind 4 is echt een schone slaapster. Ze gaan zonder morren naar bed, lieten de nachtfles relatief snel en probleemloos vallen én ze zijn iedere morgen vrolijk wakker. Wat een genot!

Qua uiterlijk lijken ze niet op elkaar, qua kledingsmaak dan weer wel. Net als Kind 2 destijds (en nog steeds), kiest Kind 4 nu ook resoluut voor ‘roze, blingbling en prinsessig’. Ze houden van verkleden en vinden het fantastisch als hun nageltjes gelakt worden. Nagels lakken is trouwens ook de enige manier om ze stil te laten zitten, want het zijn allebei enorme wiebelkonten.

Onze meisjes zijn ook de meest extraverte van de vier. Ze houden van showtjes opvoeren en lopen te zingen en te dansen. Nu Kind 4 ook wat ouder wordt, merken we dat ze elkaar daar helemaal in gevonden hebben. The Voice 2025, be prepared.

Onze meisjes, ze schelen 16 maand. Onze showbeesten, onze babbelkousen. Onze meisjes die van extreem gelukkig naar diep ongelukkig en omgekeerd kunnen in 2 seconden. Onze dramaqueens die zo graag knuffelen, maar binnen een halve minuut al weer iets anders willen doen. Zij die Papa met een oogopslag en een trillend lipje zo om hun vinger kunnen winden…

Benieuwd of ook zij in de toekomst nog meer op elkaar gaan lijken 🙂

Pas geboren:

CIMG0036 (2)  P1000287  CIMG0107  P1000342

1 jaar:

P1080411   P1050494

2 jaar:

P1030879  P1050895

Grote Zus en Kleine Zus samen de afgelopen maanden: 

P1010129  P1050760P1030177

Related Posts

3 Comments

  1. grappig dat je jongens en je meisjes op elkaar lijken. Hier hebben ze alle drie een ander karakter. Enkel de oudste dochter heeft tot nu toe een ‘handleiding’. De zoon is qua karakter het gemakkelijkst, maar in de omgang doet onze jongste dochter het het beste… Zo zie je maar dat het overal anders is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: