Van 1 naar 2

14 maanden later was het dan zover.   Kind 2 werd op een zo mogelijk nog makkelijkere manier op de wereld gezet.   Net niet op het fietspad voor het ziekenhuis… dat krijg je met een zwangere vrouw die zo nodig nog eerst Kind 1 in bed wilde stoppen voor ze zou vertrekken. Gelukkig was mijn Wederhelft weer eens de doortastende van ons twee en verzekerde me dat het echt echt echt geen slim idee was.   Aanmelden via de spoed, in een rolstoel naar de verloskamer en nog geen kwartier later was ze er.   Hadden we gewild, we waren op tijd thuis voor Studio Sport (maar kom, het was dinsdag, dus een zinloze vergelijking)

De overgang van 1 naar 2 kinderen ging super.  Kind 1 adoreerde Kind 2 en Kind 2 vond dat allemaal prima.  Geen wonder dat het hierbij laten echt wel zonde zou geweest zijn…

P1050578

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: