Doe-het-zelven voor dummies #14: Uitnodigingen met stempels

Op 12 februari worden onze jongste twee kinderen 4 jaar. Ze zijn van het mooie jaar 2013 en zitten dus nog in de eerste kleuterklas. Toch willen ze al graag een verjaardagsfeestje voor hun vriendjes. Ze zien dit immers al een paar jaar van Grote Broer en Zus en dat concept spreekt hen duidelijk aan. Gezien we hier ten huize CompleetGeluk wel van een feestje houden, besloot ik vandaag alvast de uitnodigingen in elkaar te knutselen. Dit keer gingen we voor een gedrukte tekst in een gestempeld kaartje.

Na wat rondsurfen, kwam ik terecht op een toffe site met free printables. Op Greetings Island kun je allerlei voorbeelden van uitnodigingen en ander drukwerk vinden. Je kunt ze naar eigen smaak aanpassen qua lettertype en kleur en er zo je eigen ontwerp van maken. Ben je tevreden, dan kun je het ontwerp meteen uitprinten. Wil je het iets luxer aanpakken, dan kun je het ontwerp ook door hen professioneel laten printen. Iets om te onthouden voor de communie volgend jaar.uitnodigingen, free printables, verjaardag

Voor de afwerking koos ik voor eenvoudige kartonnen kaartjes.  Ik gebruikte gekleurd karton in A5-formaat.  Dubbelgevouwen is dit het perfecte formaat voor een uitnodiging. De geprinte tekst werd aan de binnenkant gekleefd. Aan de voorkant van het kaartje stempelden we de naam van de genodigde. Daarna werden hier en daar nog wat speelse stempels aangebracht. Het papier komt van de Action, de stempels van bij de Hema.uitnodigingen

Op het moment dat deze post online komt, hebben ze de uitnodigingen al uitgedeeld. Hopelijk zijn al hun vriendjes net zo enthousiast als zij en kunnen we er een leuk feestje van maken!

 

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: