Say What? #3

De vakantieperiode. Na de vorige posts van “Say What?” lijken ze er nog meer een sport van te maken om de ene memorabele uitspraak na de andere te doen.

Lees en geniet mee ๐Ÿ™‚

* “Oh maar kijk, da’s een keischoon kakje Zus!” ย Kind 2 moedigt Kind 4 aan tijdens de zindelijkheidstraining. Spijtig dat dat keischoon kakje op de parket was, maar kom, daar gaan we niet over zagen.

* “Jahaaaaa mamaaaa, ik ben toch aan het pasoppen!” (Kind 1)

* “Mama, wat is verliefd?” vroeg Kind 2. “Dat is zoals ik en papa hรฉ, want ik ga later met papa trouwen. Maar jij bent ook lief hoor!”

* “Mama, ik vind dat wel heel goed dat jij al die dingen wilt leren aan Willem-Frederick hoor. Alleen jammer dat het niet echt werkt he.” De eerlijkheid van Kind 2 kent geen grenzen.

* “Joepie! Wij gaan bijna zjozjeren bij Pรฉ en Mรฉ!” (Kind 2 gaat logeren dus)

* Kind 1 geeft Kind 2 een harde duw. Kind 2 zet het op een brullen en Kind 1 schrikt daar nogal van. “Zus, als ik mezelf nu ook pijn doe, ga jij dan lachen in plaats van wenen?” “Ja, ik denk het wel, probeer eens?”

* “Woooooooooow, ik heb bloed in mijn lichaam, da’s keistoer!” ย Kind 1 ziet zijn knie bloeden en beseft plots dat dat bloed dus op voorhand al in hem zat.

* “Mamaaaaaaaaaaaa, mijn lichaam valt uit elkaar!” ย Er bleek een velletje aan de teen van Kind 2 te hangen.

* “In Koksijde zeggen ze stuutjes in de plaats van boterhammetjes. Dat is bijna zoals in een ander land hรฉ.” ย West-Vlaams for life!

* Kind 1 en 2 slapen in de kamer aan de straatkant, boven de woonkamer, als we bij mijn ouders logeren. Gisteren hoorden we vanuit de woonkamer plots onze dochter door het open raam naar een voorbij wandelend gezin gillen: “Seg! Jullie moeten naar bed, anders zullen jullie morgen chagrijnig zijn!”

Related Posts

9 Comments

  1. mmm kinderpraat… eens dat mijn jongste begint te praten zal het komen want de oudste die praat zoals wij en redeneert zoals ij al (5,5j al)

    maar onlangs wilde de jongste weten wat er aan de luster hing bij ons…ik zeg vliegtuig een paar keer en hij ieguig
    en altijd boe roepen naar zijn broer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: