Thomas Cook

Enkele dagen geleden hadden we het aan tafel over de eventuele voordelen om van de CM naar het OZ over te stappen. Vele zo blijkt. Een van de voordelen is dat je bij het boeken van een reis bij sommige reisagenten een bepaald percentage korting op het totaalbedrag krijgt. Zo dacht ik ook bij Thomas Cook.

“Wat, mama? Krijg jij Thomas koek?  Maar waarom? En wie is Thomas?” zei Kind 2.  Waarop Kind 1 aanvulde: “Maar mama, jij  mag Thomas koek helemaal niet hebben, dan zal hij honger hebben en wenen en dat is niet leuk! Da’s waar he Zus? Zit Thomas in jouw klasje misschien Zus?” En Kind 2 riep ook nog verontwaardigd: “Waarom mag jij dan wel Thomas’ koek bij het ontbijt? Wij mogen dat toch ook niet, koekjes bij de cornflakes?”

Hoezo, ziekteverzekering saai? 🙂

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: