Een belevenis cadeau geven, altijd een goed idee

Cadeautjes zijn leuk, belevenissen zo mogelijk nog leuker! We hebben al spullen genoeg en origineel blijven is niet altijd makkelijk. Daarom deze tips voor toffe gezinsactiviteiten die geschikt zijn voor ieder gezin! 

Welke activiteiten moet je als gezin organiseren?

Om te beginnen: je moet just niks. In deze tijd, waarin er geregeld lockdowns zijn vanwege corona, is het niet altijd evident om leuke activiteiten te plannen. Maar toch, er zijn nog opties genoeg. Denk hierbij aan leuke uitjes, maar bijvoorbeeld ook aan een feestje voor een verjaardag,  kerst of leuke spelletjes en activiteiten die je binnenshuis kunt doen. 

Verras je gezin met een origineel kerstcadeau

Kerst is de ideale tijd om je kinderen en/of je partner eens echt te verwennen met een origineel en vooral onvergetelijk kerstcadeau. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een dagje pretpark cadeau te doen, met als extra en weekendje uit in een huisje in de buurt. Of je geeft je kinderen hun favoriete nieuwe game, zoals de nieuwste FIFA of Minecraft editie, zodat ze in hun vakantie lekker kunnen gamen. Ideeën genoeg dus om je gezin in de kerstperiode blij te maken! 

Samen naar een subtropisch zwembad 

Een gegarandeerd succes hier, is een bezoek aan een comfortabel subtropisch zwemparadijs. Natuurlijk ga je voor een luxueus zwembad met gave, razendsnelle glijbanen, wildwaterbanen en leuke attracties die het voor het hele gezin leuk maken. Er zijn in België en ook vlak over de grens met Nederland en België tal van leuke subtropische zwembaden waar je met je gezin een onvergetelijk avontuur kunt beleven. 

Het klimbos: als je kids van spanning en actie houden 

Heb je kinderen die van spanning en actie houden? Gun ze dan een dagje in een klimbos. Want wat is er uitdagender, zeker voor jonge tieners, dan op hoogte tussen de bomen door klauteren en je angst en hoogtevrees de baas te blijven? De vraag stellen is hem beantwoorden. Een groot voordeel van een klimbos bezoeken is daarbij het feit dat deze activiteit altijd wel ergens in de buurt aangeboden wordt.

Bezoek een indoor speeltuin 

Voor iets jongere kinderen is een indoor speeltuin of speelhal een prachtige uitdaging. Je kinderen kunnen lekker de beest uithangen in trapautootjes, zich uitleven in de ballenbak en met karretjes of sleeën van rollerbanen af roetsjen. En tussendoor hou je natuurlijk geregeld een gezellige pauze, waarbij je ze kunt verwennen met wat lekkers. Ouderpunten scoren zeg ik u.

Een avondje all you can eat eten

Ook populair als activiteit voor gezinnen: lekker samen een avondje uit eten in een all you can eat-restaurant, een tapasrestaurant of wat dacht je van een groepsetentje in Amsterdam?  Het mooie van dit soort veelzijdige restaurants is dat hier voor elk wat wils te halen valt. Vaak is er in de restaurants ook een speelhoek voor de kleintjes te vinden, zodat ze de hele tijd vermaakt kunnen worden.

Naast bovenstaande suggesties is sowieso fijn om iets samen te doen. Een wandeling in het bos, een dagje naar het strand of simpelweg samen een filmavond houden, thuis in de zetel. Quality time hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn!

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: