CompleetGeluk (web)shopt voor de Wederhelft

Weet je, die Wederhelft van mij, die is woest aantrekkelijk. Maar echt. Zelfs na bijna 13 jaar vind ik dat nog steeds – gelukkig maar trouwens -.  Los van het feit dat ik hem uiterlijk woest aantrekkelijk vind, is hij innerlijk ook echt een van de schoonste mensen die ik ooit tegenkwam. De afgelopen maanden zijn hier erg pittig geweest: nieuw werk, iets met verbouwingen en laatste loodjes, een ware griepepidemie hier in huis,… Samen met de kinderen besloot ik dan ook dat het tijd was om Papa/de Wederhelft een shopdagje te gunnen. Kleren kopen voor zichzelf, dat schiet er namelijk meestal bij in. Geen tijd om te shoppen, maar vooral ook het gevoel dat het budget steeds beter voor andere dingen gebruikt kan worden. Door allerlei overvolle planningen was een fysieke shopdag niet aan de orde en we zochten dan maar ons heil op het internet. Via via kwam ik in contact met de mensen van Hemd voor Hem en zo gebeurde het dat ik de Wederhelft op een avond achter de laptop plantte en hem min of meer verplicht heb om voor zichzelf te shoppen.   hemd voor hem

Merken

Hij was meteen enthousiast over het merkenaanbod op de site. Als hij dan toch eens iets voor zichzelf koopt, dan wil hij kwaliteit en een leuk merkje. Zijn oog viel meteen op Hugo Boss, zijn favoriet aller tijden. Ben je trouwens niet zo zeer op zoek naar merken, maar wel naar goede kwaliteit, dan zit je ook aan het goede adres.

Keuze

Het assortiment is heel ruim en de onderverdelingen op de site zijn erg duidelijk. Je vindt meteen wat je zoekt en dat is fijn. Bovendien is de omschrijving bij elk artikel behoorlijk gedetailleerd. Zo leerden we dat Schiesser bijna twee maten groter valt en dat blijkt ook te kloppen. Wat soms wel voor een teleurstelling zorgde, is het feit dat regelmatig zijn maat niet meer voorradig was. Geen idee of het nu net met de wissel van de seizoenen te maken had en dat bepaalde stukken einde collectie liepen of dat dat altijd zo is.

Wat koos hij?

Na enig twijfelen – blijkt dat ik niet de enige met keuzestress ben hier in huis –  koos hij voor een nieuwe pyjama, een vrijetijdsbroek voor deze zomer op vakantie en een outfit voor het communiefeest van onze oudste zoon in mei. wederhelft, schiesser, pyjama De pyjama is van Schiesser. Niet het meest hippe merk in mijn beleving, maar wel echt degelijke kwaliteit en heel fijn aanvoelende stof. Maar…..weet je wat het tofste is dat hij besteld heeft? Sokken. Ja, sokken. Op deze webshop vind je namelijk een heel uitgebreid assortiment Happy Socks. En echtig, niets zo tof als een man met vrolijke sokken. happy socks, hemdvoorhem Ik denk dat ik die sokkenobsessie overgekregen heb van mijn ouders. Als die vroeger eens over een kerst- of avondmarkt liepen, dan kochten ze steevast sokken. AL-TIJD. Ik ben bijna net zo erg, maar mijn vereiste is echt dat ze in het oog moeten springen. Happy Socks passen volledig in dat plaatje. In ieder geval, als je thuis een man zitten hebt die niet houdt van shoppen, of er geen tijd voor heeft, dan kan ik deze website zeker aanraden. Duidelijk, zowel de foto’s als de omschrijvingen, snelle levering, geen verzendkosten en maar liefst 100 dagen recht van retour. Wij zijn alvast fan! En die outfit voor het communiefeest Annelore? Ah, dat blijft nog even geheim. Als al mijn mannen gekleed zijn voor de communie, dan laat ik alles nog wel eens in geuren en kleuren zien!

Related Posts

4 Comments

  1. Oooh Happy Socks. Mij onlangs ook laten verleiden om dergelijke sokken te bestellen. Misschien niet de goedkoopste. Maar oooooh wat zitten ze fijn 🙂 En bovendien ook nog eens van degelijke kwalitiet. Ik ben alvast fan van HS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: