Getest en goedgekeurd: de Weight Watchers foodbox

Gezond het najaar in. Het is bij veel mensen een goed voornemen na een zomer met net iets te veel ijsjes, net dat worstje te veel op de barbecue en vooral ook niet te vergeten: dat glas ijskoude rosé en die frisse pint.  Nu is dat gezonder leven makkelijker gezegd dan gedaan soms.

Weight Watchers probeert het voor ons allemaal wat eenvoudiger te maken met een eigen foodbox. Wij hebben ondertussen al wel enige ervaring met foodboxen, dus we waren erg benieuwd. Het klopt ook wel natuurlijk, als je geen ongezonde dingen in huis haalt, dan eet je ze ook niet op. Die ene zak chips in de kast, die blijft maar naar je roepen tot je hem op eet. (of is dat enkel hier zo?)

Weight Watchers, wie kent ze niet?  Het systeem waarbij je eigenlijk alles mag eten maar punten moet tellen. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar verschillende mensen in onze omgeving haalden verbluffende resultaten. Het gaat trouwens niet alleen om afvallen, maar om een volledige verandering van mindset, en dat is eigenlijk nog het belangrijkste.

Maar goed, terug naar de maaltijdbox. Om maar met de deur in huis te vallen: het was erg lekker! 21123186_10155785117774235_486668342_o

De foodbox werd netjes op het afgesproken uur geleverd en 4 paar nieuwsgierige handjes begonnen meteen alles uit te pakken.

De gerechtjes waren alle drie erg lekker, absoluut voldoende en ook kidsproof (toch ook niet onbelangrijk).

foodbox, maaltijdbox. weight watchers

Net als bij de vorige foodboxen van andere leveranciers blijf ik van mening dat een foodbox absoluut niet binnen ons budget past. Dit neemt niet weg dat ik deze foodbox van de Weight Watchers wel meer dan de moeite waard vind. Lekkere ingrediënten, eenvoudige en goed uitgelegde recepten. Kortom, laat je budget het toe, dan is het zeker een aanrader!

 

Bestellen jullie soms een foodbox? Bij welke aanbieder gaan jullie aankloppen? Kenden jullie de Weight Watchers maaltijdbox al? 

Related Posts

1 Comment

  1. In het verleden hebben wij de foodboxen van Smartmat en HelloFresh wel al eens uitgeprobeerd. Die van de WeightWatchers had ik hier en daar al eens zien voorbijkomen maar hebben we zelf nog niet geprobeerd. Het lijkt me wel eens een leuke afwisseling te zijn maar net als bij jullie budgettair gezien niet iets voor elke week.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: