5 redenen om meteen een verblijf op de Lilse Bergen te boeken

Dit weekend waren we te gast op de camping van de Lilse Bergen. Ik geef jullie 5 redenen waarom jullie deze camping ook op jullie vakantie-verlanglijst zouden moeten zetten. camping

1. Dichtbij en toch een ultiem vakantiegevoel

De Lilse Bergen liggen in de Kempen. Ongeacht waar je woont in België, het is altijd dichtbij. In ieder geval zo dichtbij dat je er ook makkelijk voor een weekendje heen kunt.

2. Een camping voor iedereen

Op de Lilse Bergen vind je altijd wel een kampeer accommodatie die perfect aansluit bij jouw wensen.  Uiteraard kun je zelf je tent opslaan, of een staanplaats voor een mobile home of caravan huren. Daarnaast kun je er ook een verblijf huren. En echt, daar zitten een paar heel erg coole mogelijkheden tussen!

Wij verbleven de eerste keer in een watertent (lees er *hier* alles over) en deze keer kozen we voor de safaritent. De safaritent was nog iets ruimer en er was een douche met warm water. (luxe!) Sommigen zullen zeggen dat glamping niet echt kamperen is, maar wat mij betreft is het dat wel.

Naast de water- en safaritent kun je ook kiezen voor een boomhut, een foorwagen of een tipi. Genoeg mogelijkheden dus.glamping, lilse bergen

3. Kindvriendelijkheid boven alles

De camping grenst aan het recreatiedomein van de Lilse Bergen. Denk aan een gigantische speeltuin, water en veel zand. De droom van ieder kind. Onze tent lag niet heel ver van de ingang van het domein, dus onze kinderen fietsten er met z’n viertjes gewoon heen. Een lesje in loslaten voor ons, een opsteker van formaat voor hun zelfvertrouwen.

lilse bergen, kempen

4. Perfecte uitvalsbasis

De Lilse Bergen, dat is een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving. Turnhout, Herentals en Kasterlee liggen vlakbij. Kamperen combineren met het ontdekken van een nieuwe stad, geweldig toch?

5. Midden in de natuur

De Lilse Bergen, daar kun je wandelen, fietsen en mountainbiken. Niet enkel op het domein, maar ook in de bossen rond het domein kun je mooie wandelingen maken. Onze kinderen vonden het in ieder geval geweldig om hun emmertjes te vullen met dennenappels en mooie steentjes. Het uitzicht over het water is fenomenaal trouwens. De ideale plek om tot rust te komen.kempen

 

Om maar te zeggen, wij zijn helemaal fan van weekendjes weg, weekendjes waarin je niets moet, en veel tijd hebt voor elkaar. Weekendjes waar je niet op de klok moet letten maar gewoon je gevoel kunt volgen. Weekendjes met vuile voeten, smerige snoetjes en blije gezichten.

En ja, zo’n weekend hadden wij, op amper 2 kilometer van ons eigen huis 🙂

 

 

Related Posts

12 Comments

  1. Ziet er heel fijn uit. Ik ben laatst met mijn dochter ook op een paar kilometer van huis ‘op vakantie’ geweest, toch fijn om er even uit te zijn!

  2. Ziet er echt mega uit! Ik laat dit asap zien aan mijn man èn laat het op ons ’to do-lijstje’ zetten 😀 Hoe meer we ‘het zwijn kunnen uithangen’ met onze kadee’s, hoe liever. En volgens mij is dat daar ideaal voor 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: