disney on ice

Disney On Ice Magisch IJsfestival – Giveaway

Disney On Ice.  Je favoriete Disneyfiguren die ook nog eens mega goed kunnen schaatsen.  Neem daarbij dat de show meestal rond de kerstdagen te zien is en je bent helemaal mee in de magie van Disney.

Wij waren er vorig jaar bij en ondanks dat we geen waanzinnige Disneyfans zijn, hebben we toch genoten. Herkenbare verhalen – Aladin, The Lion King, Frozen,… – gecombineerd met indrukwekkende schaatspartijen, een mens zou voor minder enthousiast worden.

In ieder geval, dit jaar komt Disney On Ice Magisch Ijsfestival opnieuw naar Nederland. Droom weg in een wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de koddige sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Frozen. Duik “Diep in de Zee” en beleef een swingend optreden van Sebastiaan in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt met de pittige Rapunzel en laat je betoveren door Disney’s Belle en het Beest.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

 

Het goede nieuws is dat ik 4 zilveren tickets voor de voorstelling op vrijdag 27 december om 19u30 in Utrecht mag weggeven. Deelnemen kan door onder deze blogpost de naam van jouw favoriete Disney-personage te zetten.  Deelnemen kan tot en met 15 oktober 18u.  De winnaar wordt meteen dezelfde avond bekend gemaakt en krijgt de tickets toegemaild.

 

Praktische informatie:

De show is te zien van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Tickets:

Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf € 71,00

Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf € 80,00

 

 

Wil je nog teruglezen wat wij van de voorstelling van vorig jaar vonden? Disney On Ice

 

 

24 gedachten over “Disney On Ice Magisch IJsfestival – Giveaway

 1. Wat zou dit ontzettend leuk zijn voor onze lieve kanjers. Mijn dochter is Fan van elsa. Deze show vinden ze helemaal geweldig!!

 2. Wat een superleuke giveaway! Karlijns favoriet is Ariël, de kleine zeemeermin met haar wondermooie stem 🙂
  Dat zou nog een mooi verjaardagscadeautje zijn voor een meisje dat gisteren 8 geworden is. (En de mama kent ook nog veel disneyliedjes van lang geleden, nostalgie 🙂

 3. Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Vaiana is onze grote favoriet,
  een avontuurlijker meisje is er in Disneyfilms niet…
  We nemen een duik met Ariël; de kleine zeemeermin.
  We hebben het vast enorm naar ons zin !
  Het lijkt ons ’n fantastisch winterfeest.
  Met Aladdin, Jasmine en de Geest.
  Maar de winterse magie komt pas echt bij Frozen,
  Hopelijk hebben we geluk en worden we als winnaar gekozen.
  Zo’n Magisch ijsfestival is echt uniek,
  We zingen hard mee met de Disney-muziek…
  Robin en Bas willen de ijzige temperaturen zeker trotseren,
  Om te kunnen genieten van deze magische winter-sferen….

 4. Dit zou een geweldig fijn kadootje zijn voor mijn oudste dochter die 7 wordt op 30 december. We zijn fan van de krab Sebastiaan met zijn grappige accent 😁

 5. Mickey Mouse is het personage waar het voor walt Disney allemaal mee begon en ook mijn liefde voor Disney begon daar. Dus ik zeg Mickey Mouse. Mijn oudste dochter Liz van 3 jaar zou zeggen Elsa. 💙

 6. Tom en Pieter, 2 muizen van Assepoester. Vol liefde en doorzettingsvermogen gaan ze er vollebak voor! Ze zijn een voorbeeld voor velen!

 7. Ikzelf was als klein meisje altijd heel erg gek op Ariel. Mijn kleine meisje is helemaal gek van Elsa en frozen het liefst zou ze iedere dag de film kijken en let it go luisteren. Mijn zoontje is vooral heel erg gek op donald duck en leest hij iedere dag de strips.

 8. Wauw wat een magische verwennerij Compleet geluk 😀 Hopelijk maakt u mij en mijn 3 kindjes met de 4 zilveren tickets dol gelukkig en blij!. Wat een feest zou het zijn als wij eens naar de schitterende Disney on Ice Magisch IJSfestival show zouden mogen gaan! Wat is dit een super leuke kans. We zijn allen hele grote Disney fans, maar hebben stiekem wel 1 favoriet……
  Mickey Mouse!.
  Wat een feest zou het zijn als we Mickey en alle andere Disney helden live op het ijs mogen bewonderen tijdens deze magische show, Dol graag heb ik met veel plezier een kansje gewaagd op de tickets!. En dan gaan we nu maar heel hard duimen en hopen dar wij heel misschien wel naar de magische DIsney on Ice show toe mogen komen… De kans is klein, maar de wens is groot!

Geef een reactie