Monster Jam – een coole gezinsuitstap! //Win Win Win//

Afgelopen jaar gingen wij voor het eerst naar Monster Jam en eigenlijk wisten we meteen al dat we dit jaar opnieuw zouden gaan. Het was zo cool en met niets anders te vergelijken. Nog eens terug lezen hoe het toen was? Dat kan *hier*. Wij gaan in juli terug en ik ben super blij dat ik ook dit jaar nog een ander gezin blij kan maken met tickets voor de show!

Wil je kans maken op 4 tickets voor de show, inclusief toegang tot de Pit Party? Lees dan snel verder!

Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam net als vorig jaar weer naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk!

Wat kun je winnen4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2019 in De Kuip, Rotterdam.

Hoe kun je winnen: Laat in een reactie onder deze blog weten welke Monster Jam Truck je zeker aan het werk wilt zien en wie weet win jij wel!  Deelnemen kan t.e.m. woensdag 13 maart 2019 18u00. De winnaar krijgt daarna via mail bericht.

Actievoorwaarden: De actie start op 6 maart 2019 en eindigt op 13 maart om 18u00. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen. De winnaar krijgt via email een bericht voor 31 maart 2019. Deelnemers maken kans op 4x 1e rang tickets incl. toegang tot de Pit Party op 6 juli 2019 in Rotterdam. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.  De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling.

19 gedachten over “Monster Jam – een coole gezinsuitstap! //Win Win Win//

 1. Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien,
  Racen over hobbels, zandhopen en ook wel stapels banden misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig zeg dat je hiervoor kaarten mag weggeven!
  Grave Digger, Scooby Doo en El Toro Loco zijn onze favouriet,
  betere ‘stunters’ zijn er volgens ons niet 😉
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 2. Ik wil Max D graag aan het werk zien 😀 Mijn zoon ziet Grave Digger graag . Veel power, kunstjes en lawaai, ik heb er al zin in 😉 Ik ga duimen 🙂

 3. Ik heb het even aan onze 8 jarige fan moeten vragen haha want deze mama heeft er niet echt verstand van! Maar El Toro Loco en Grave Digger zijn de torenhoge favoriet! Oh echt, onze Senne springt een mega gat in de lucht mocht hij eindelijk eens naar Monstertruck mogen. Doe dan ook heel graag een gooi want tja dit wordt dan toch DE verrassing van het jaar. En ik weet 100% zeker dat papa ook zal meegenieten (wij allemaal)!

 4. Eerlijk is eerlijk, ik kan er niets van dus ik kan niet zeggen welke er zeker mee moet doen, maar mijn tweede zoon zou dit zoooo graaf vinden!! Hij is een echte autofreak, het is een obsessie. Dus hem dit kunnen laten beleven zou echt geweldig zijn.

 5. Monster mutt heeft een voorkeur maar alle wagens zijn goed hier… voordeel ze bekijken heel het spektakel met open mond en mega grote ogen….
  Echt iets voor men man en boys! ?

 6. El Toro Loco! Wauw de jongens zijn hier gek van, maar nog geen kans gehad om er naartoe te gaan. Enkel op you tube filmpjes die ze super vaak kijken.
  Zou mega super leuk zijn om kaartjes te winnen ?

Geef een reactie