freakshake
Eten Uit met kinderen

Lott’s of Coffee: als we zondigen, dan doen we het goed!

Een paar maanden geleden zag ik iets op mijn Facebooktijdlijn passeren. Een foto van een volledig over the top milkshake met alles er op en er aan. Watertanden mannekes, watertanden.

Gisteren na het werk was ik alleen thuis met onze oudste dochter en met die foto in gedachten, besloten we onszelf op een uitstapje naar Lott’s of Coffee te trakteren.

Gezellig interieur, heerlijke geuren van koffie en zoetigheid en een vlotte bediening. Helemaal zoals ik het ooit zelf bedacht toen ik zoveel jaar geleden de droom om een koffiehuis te openen, koesterde. Ik deed nooit iets met die droom trouwens, maar kan zo hard genieten van locaties die dat zelfde gevoel uitdragen.

Die Freakshake dus. De dochter wilde iets roze – uiteraard-. Ze koos resoluut voor de Pink Unicorn, al was het maar om de naam alleen al. De andere suggesties waren ook niet verkeerd overigens. Speculoos, oreo, karamel,… noem het op en ze maken het voor je, in de mooiste en zotste combinaties.zondigen

Hoewel er op de kaart stond dat de wachttijden konden oplopen, werden we heel snel bediend. En OMG, wat was dat een traktatie! We wisten niet waar te beginnen, zo mooi en overweldigend zag het er uit.

We genoten, kregen niet eens alles op en konden bijna rollend de zaak verlaten.

Om maar te zeggen, als je eens iets speciaals wilt doen en echt wilt genieten, dan is Lott’s of Coffee zeker een aanrader! Je kunt er trouwens ook een lekkere thee of een (verwen-)koffie drinken, voor mocht je niet zo van de shakes zijn.

freakshake

Meer info over Lott’s of Coffee vind je hier of op hun Facebookpagina. Ze hebben ook een vestiging in Turnhout, maar daar zijn we nog niet geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers op de volgende wijze: