Witte was – de huisvrouw in mij wordt wakker in de lente

Witte was – de huisvrouw in mij wordt wakker in de lente

29 april 2018 4 Door annelore_compleetgeluk

Bij het zien van de eerste zonnestralen, krijg ik altijd een aanval van poging-tot-perfecte-huisvrouw. Die aanval gaat trouwens net zo snel weer over als hij gekomen is, maar dit terzijde.

In ieder geval, tijdens zo’n aanval ga ik dan op zoek naar nieuwe producten die mij kunnen helpen op een volwassen manier met mijn huishouden om te gaan. Of het in ieder geval zo kunnen laten lijken. Ja, er schuilt af en toe best wel een Mrs. Bucket in mij. Naast het feit dat de producten uiteraard gewoon goed moeten zijn, is een toffe verpakking bij mij bijna altijd argument nummer 1 om iets te kopen.ossengalzeep, huisvrouw, starwax

Een merk dat hier super goed op inspeelt is Starwax. Ze hebben allerlei producten, van ontvetters voor in de keuken tot zeep om vlekken uit kledij te verwijderen tot olie om je leer weer mooi te maken. Stuk voor stuk goede producten, maar bovenal: wat een ongelofelijk toffe verpakking!huisvrouw, starwax

De labels zijn in een retro stijl die volgens mij stamt uit de tijd van mijn grootmoeder. Je weet wel, met zo getekende dames die perfect gekapt en gekleed zijn, maar tegelijk ook van die gigantische gele rubberen handschoenen dragen. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar hier word ik enthousiast van!

Dus als tip van de ene vrouw-met-lenteschoonmaakkriebels aan de andere: check zeker eens deze producten!

Mijn favoriet is trouwens de ossengalzeep. Vlek op je licht gekleurd shirtje? Goed inwrijven met de zeep en dan mee wassen op het gebruikelijke wasprogramma. Volgens mij heb ik op deze manier voor het eerst de kans dat tegen eind juli niet alle kleren onder de categorie “speel- en knutselkledij” vallen wegens te veel vlekken. 🙂 31421495_10156517957209235_2486628692487307264_n

Deze producten kun je onder andere hier kopen.