Wie zoet is krijgt lekkers…en Playmobil! /Giveaway/

Wie zoet is krijgt lekkers…en Playmobil! /Giveaway/

2 december 2017 20 Door annelore_compleetgeluk

Er zijn zo van die klassiekers voor de Sint, Kerst en verjaardagen. Een daarvan is Playmobil, zowel voor onze jongens als onze meisjes. Ik ga niet weer een heel pleidooi houden waarom Playmobil zo fantastisch is, dat kunnen jullie al in een heleboel vorige blogposts terugvinden *oeps*, maar ik kom voor een keer meteen to the point.

Ik mag namelijk een supertoffe set van Playmobil weggeven, de Politiepatrouille met licht en geluid.  En ik verzeker je, vooral dat licht en geluid, da’s een voltreffer.  En ok, het verhoogt ook meteen de irritatiegrens, maar goed, blije kinders = blije ouders. Toch?6920_product_box_front

Zo’n politiepatrouille, dat is een set die leuk is op zich, maar ook perfect past bij iedere ander thema. Politie komt op bezoek bij het vakantiehuisje? Check. Politiepatrouille doet een interventie bij het winkelcentrum? Check.  Politiepatrouille eet ’s middags zijn boterhammetjes op bij de boerderij? Check.

Om maar te zeggen, het is de moeite om mee te doen.

playmobil

Wat moet je doen om deel te nemen?

1. Reageer op deze blog met je beste imitatie van een politiesirene. Nee dat hoeft geen filmpje te zijn, geen paniek.

2. Deel deze blogpost openbaar op je Facebooktijdlijn en maak een extra kans.

3. Om er voor te zorgen dat de set nog net voor de sint bij je thuis geleverd wordt, is dit een blitzzzz-giveaway. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 3 december om 12u.  Heeft de winnaar zich om 20u nog niet gemeld, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

playmobil

Fijne sintdagen iedereen!