Sinterklaashop 2017:  maak kennis met mijn collega-bloggers (en win!)

Sinterklaashop 2017: maak kennis met mijn collega-bloggers (en win!)

19 november 2017 41 Door annelore_compleetgeluk

Een paar keer per jaar neem ik deel aan een bloghop. Een soort van kettingreactie in mamablogland. Hoe het in zijn werk gaat?  Een blogster vertelt iets over zichzelf en over de blogster die na haar komt. Zo gaat het een hele ketting rond, wel 30 blogs lang.

Leuk is als jullie de ketting volgen en natuurlijk een kijkje gaan nemen op alle 30 de blogs. Zo ontdek je nog eens iets!  Maar omdat we niet vies zijn van een beetje omkoperij, geven we ook op elke blog een cadeautje weg. Nu wordt het plots toch interessant om de hele ketting af te werken he? 🙂

sinterklaashopIn ieder geval, de kans bestaat dat jullie bij mij terecht gekomen zijn via Marjon van Byjon.nl. Ze heeft 2 kinderen in de leeftijd van onze kinderen, dus heel veel van haar posts zijn voor mij herkenbaar. Ik ben vooral fan van de knutseltips. Geen mega-pinteresttoestanden, maar gewoon leuke dingen die ik ook zonder al te veel stress voor elkaar krijg.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, even een korte intro.  Ik ben Annelore, working mom van 4 kinderen. Ik blog, run een webshop, ben aan de slag als freelance vertaler en vanaf januari start ik een nieuwe baan, die in de categorie “droomjob” hoort.  Mijn blog is een weerspiegeling van ons leven met 4 kinderen.  Alles kan aan bod komen, zolang het maar positief, persoonlijk en praktisch is. Heb je geen zin om heel mijn blog door te scrollen? Dan geef ik je hier mijn 5 best gelezen artikels aller tijden:

1. Groot nieuws ten Huize CompleetGeluk

2. Help! Een traktatie uit de Action!

3. Zeg me alsjeblieft dat het beter wordt…

4. Wat skiën met onze kinderen deed

5. 5 gênante zaken die gebeuren voor, tijdens en na de bevalling

 

Ben je klaar met hier rondneuzen, dan is het leuk als je doorhopt naar Marguerita van Marstyle.nl.  Marguerita heeft een heel vlotte blog met verschillende thema’s.  Als ik je een tip mag geven:  het recept voor gezond appelbrood is heerlijk!

 

 

Win – Win – Win

Ik zei het al: je kunt ook nog iets winnen. het leven van een loser

Ik geef graag een pakketje van Het Leven van een Loser weg. De dvd’s van Het Leven van een Loser zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jeff Kinneys. Ze doen me een beetje denken aan “het dagboek van miss puntje”, dat ik verslond toen ik klein was en net kon lezen.

De dvd’s van “Het leven van een Loser” zijn goed voor een heuse filmmarathon van bijna 6 uur. Lekker onder een dekentje met een kop warme chocomelk en popcorn erbij. Klinkt verleidelijk, niet? De film is echt een luchtige film, met veel humor. Wat ik zelf ook super leuk vind, is dat er op iedere dvd bloopers te zien zijn. Misschien wel goed is om te weten, is dat de film Engelstalig met ondertiteling is, maar dat er geen Nederlands gesproken versie is.

Wil je dit pakket (4 dvd’s, 1 notaboekje en 1 knuffel) winnen? Laat me dan in de reacties weten dat je dit pakket graag wilt winnen. Zo simpel kan het zijn. Deelnemen kan tot zaterdag 25 november 20u00. De winnaar wordt daarna op de Facebookpagina bekend gemaakt. Heeft de winnaar na 48u nog geen contact opgenomen, dan wordt er opnieuw geloot.

Succes en veel plezier met verder hoppen!