Geef eens een ballon cadeau!

Ballonnen en verjaardagen, het is hier onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hangen er aan de brievenbus en de voordeur, om te laten zien waar het feestje is. Waar is da feestje, hier is da feestje! De stoel van de jarige wordt versierd met ballonnen en overal in huis hangen we ze op.

Weet je wat eigenlijk nog leuker is dan een ballon? Een gepersonaliseerde ballon!

Via Greetz mochten we ons Kind 2 verrassen met een aantal ballonnen voor haar verjaardag. Na enig speurwerk – en na veel twijfelen, alles zag er zo leuk uit! – kozen we er twee uit. Een roze met prinsessen en een grote glanzende met het cijfer 5 op. Heel cliché maar zo ongelofelijk toepasselijk voor ons meisje.

greetz ballonnen

De derde ballon wilde ik graag personaliseren met een foto. Nadat ik het gewenste motiefje had uitgekozen, kon ik via de online software van de site een eigen foto uploaden en bewerken. Makkelijker kan echt niet, er hoeft geen programma gedownload te worden en zelfs registreren is niet verplicht. Ik zou dat laatste echter wel aanraden, dan kun je op een eenvoudige manier je bestellingen opvolgen.ballonnnen, greetz

Wanneer je bestelling compleet is, geef je de gewenste leverdatum aan. De ballonnen kunnen op iedere dag van de week geleverd worden, dus ook op zaterdag en zondag! Perfect voor verjaardagen, babyborrels en andere feestelijkheden die vaak in het weekend gevierd worden.

Wij kozen voor levering op vrijdag, zodat we de ballonnen zeker in huis zouden hebben als versiering op het feest op zaterdag. Ze werden laat in de middag geleverd, dus de kinderen waren al thuis. Hun ogen waren groot van verbazing toen ze de drie gigantische dozen zagen staan. Ze trokken nog grotere ogen toen ze merkten dat de dozen eigenlijk niets wogen. Mama, zitten hier dan die 100 kusjes en knuffels voor mijn verjaardag in misschien?

Toen onze dochter de dozen eindelijk mocht openen, vulden de opgewonden kreten van verbazing en enthousiasme de kamer. Als je het deksel van de doos tilt, zweeft de ballon er immers uit.  De ballon wordt vastgemaakt aan de doos om te vermijden dat hij meteen wegvliegt. KAART greetz

De volgende dag versierden we de verjaardagsstoel van onze jarige niet met gewone ballonnen, maar met deze prachtexemplaren. Kind 2 straalde, wij kregen complimentjes over de leuke aankleding. Win-win me dunkt. Nu de feestjes achter de rug zijn, verhuisden de ballonnen van de stoel naar de slaapkamer, waar ze nu als versiering dienst doen.

Vinden we dit concept een aanrader?

Ja! Ballonnen zijn heel leuk als versiering, maar tegelijk ook erg banaal. Deze ballonnen geven echt een extra touch aan je feest.

Naast het gebruiken van de ballonnen als versiering, zijn ze ook erg leuk om cadeau te doen, want je kunt ze op ieder gewenst adres laten leveren. Kun je je het gezicht van je beste vriendin of zus al voorstellen als ze nietsvermoedend het deksel van de doos tilt en er zweeft een ballon uit? Daarom dus!

Ik hou niet zo van ballonnen, wat nu?

Vind je een ballon alleen niet voldoende of past het niet bij je stijl, dan zijn er bij deze webshop nog talloze andere mogelijkheden. Zo ontwierpen wij nog een gepersonaliseerde verjaardagskaart. Dat je tekst en een foto kan toevoegen, is niet zo bijzonder. Wat ik echter enorm cool vind, is dat je ook de tekening op de voorkant kunt aanpassen. Ondanks dat ons meisje nog niet kan lezen, zag ze meteen dat haar naam op de slinger stond. Dit wordt zeker een kaart die ze in haar schatkistje gaat bewaren!

kaart, greetz

greetznlkaartbinnenkant

Op dit feest kozen we voor de ballonnen als versiering, voor eerdere feestjes knutselden we zelf slingers. Inspiratie nodig? Die vind je *hier* en *hier* .

 

 

Related Posts

5 Comments

      1. Heel fijn dat je het artikel wil lezen 🙂 ikzelf weet het ook nog maar een paar jaar hoor, ooit op terecht gekomen via de blog van een mama die blogt over haar ziek kindje.
        En gezien jij ook veel volgers hebt kan je eventueel op jouw beurt nog een boel mensen voorlichten 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: